Referenser

 

"Våra möten var som en ventil, att sätta ord på tankar och få stöd i att få klarhet i vart jag ville. I min utmaning att hantera många ’bollar i luften’ fick jag konkreta tips och råd i att komma vidare. Jag är mycket glad för ditt mentorskap, det var en vändpunkt för mig från att vara superstressad och sliten, till att vara klar, fri och handlingskraftig."

Fredrik Hörlyk
Director, Product Marketing, Enea

 


"Som företagare får man en sparringpartner som känner till alla problem som finns i företagen, också dessa som revisorer/advokater inte känner till eller förstår sig på.

Genom Christer får man fokus på de viktiga sakerna och lär sig att prioritera dessa, samt får det stödet som krävs för att också kunna förverkliga dem.

Som egen företagare blandar man ofta ihop jobbet med fritiden, vilket gör att även familjen och vänner blir en del av jobbet och problematiken. Hos Christer kan man diskutera alla sorters problem, även privata, som man ju inte kan med revisorn, frun eller vännerna utan att få en färgad bedömning.

Man får helt enkelt den bästa rådgivningen på alla fronter, som hjälper dig till en bättre och enklare tillvaro"

Christian Lauridsen
VD, Nihab

 

"Idag har jag träffat en spännande person som såg mej djupt in i ögonen och plötsligt visste mer om mej än jag själv ... Tack Christer Holm! Jag djupandas för första gången på flera år, stannar upp och blir lycklig av tanken på att jag har två fantastiska barn som, fast de leker Wild Kids i sängen, finns och älskar mej lika mycket som jag älskar dem! LYCKA!"

Anna Olofsson, FalkenbergNågra av våra kunder

 Boka möte på boka@enmentor.se


© En Mentor Sverige | Webbplats byggd av E Webbproduktioner - www.edvinholm.se